Copiapo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chamonate in Copiapo (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Copiapo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Copiapo.
vlag van Chili
Vliegveld: Chamonate
IATA code: CPO
ICAO code: SCHA
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11446 kilometer vliegen naar Chamonate in Copiapo. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Copiapo is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chamonate op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chamonate in Copiapo (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chamonate in Copiapo (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Copiapó, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
sky is clear
13/14°C 10 km/h, WSW 35% 762.82 mmHg
mon jun 24
sky is clear
20/13°C 10 km/h, WSW 31% 762.07 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
20/14°C 11 km/h, SW 32% 764.32 mmHg
wed jun 26
overcast clouds
22/15°C 8 km/h, W 14% 762.82 mmHg
thu jun 27
overcast clouds
17/14°C 10 km/h, WSW 39% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.