Cordoba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pajas Blancas in Cordoba (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cordoba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cordoba.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Pajas Blancas
IATA code: COR
ICAO code: SACO
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11446 kilometer vliegen naar Pajas Blancas in Cordoba. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cordoba is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pajas Blancas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pajas Blancas in Cordoba (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pajas Blancas in Cordoba (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Córdoba, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
overcast clouds
18/16°C 11 km/h, SSW 71% 750.81 mmHg
sun jun 23
light rain
13/8°C 31 km/h, S 28% 764.32 mmHg
mon jun 24
few clouds
11/9°C 11 km/h, SSE 33% 769.57 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
9/7°C 11 km/h, NNE 53% 768.07 mmHg
wed jun 26
sky is clear
14/12°C 16 km/h, NNE 23% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.