Cornelio Procopio

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cornelio Procopio in Cornelio Procopio (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cornelio Procopio. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cornelio Procopio.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Cornelio Procopio
IATA code: CKO
ICAO code: SSCP
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9954 kilometer vliegen naar Cornelio Procopio in Cornelio Procopio. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cornelio Procopio is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cornelio Procopio op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cornelio Procopio in Cornelio Procopio (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cornelio Procopio in Cornelio Procopio (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Cornélio Procópio, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
moderate rain
18/14°C 14 km/h, WNW 85% 762.07 mmHg
sat may 25
light rain
20/13°C 13 km/h, ESE 40% 764.32 mmHg
sun may 26
light rain
15/13°C 16 km/h, ESE 77% 766.57 mmHg
mon may 27
light rain
17/15°C 14 km/h, ESE 87% 765.07 mmHg
tue may 28
light rain
20/11°C 14 km/h, W 55% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.