Coronation

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coronation in Coronation (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coronation. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coronation.
vlag van Canada
Vliegveld: Coronation
IATA code: YCT
ICAO code: CYCT
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6971 kilometer vliegen naar Coronation in Coronation. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coronation is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coronation op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coronation in Coronation (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coronation in Coronation (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Coronation, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
12/8°C 19 km/h, ESE 29% 759.06 mmHg
mon apr 15
moderate rain
15/5°C 30 km/h, NNW 44% 751.56 mmHg
tue apr 16
snow
1/-0°C 34 km/h, NNW 93% 762.82 mmHg
wed apr 17
broken clouds
-0/-2°C 32 km/h, NNW 47% 774.07 mmHg
thu apr 18
broken clouds
-0/-2°C 22 km/h, N 32% 777.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.