Coronel Suarez

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brigadier Hector Ruiz in Coronel Suarez (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coronel Suarez. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coronel Suarez.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Brigadier Hector Ruiz
IATA code: CSZ
ICAO code:
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11872 kilometer vliegen naar Brigadier Hector Ruiz in Coronel Suarez. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coronel Suarez is America/Argentina/Buenos_Aires en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brigadier Hector Ruiz op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brigadier Hector Ruiz in Coronel Suarez (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brigadier Hector Ruiz in Coronel Suarez (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Coronel Suárez, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
overcast clouds
22/14°C 15 km/h, NNW 54% 756.81 mmHg
sat apr 20
overcast clouds
20/16°C 10 km/h, ESE 40% 760.56 mmHg
sun apr 21
overcast clouds
18/12°C 22 km/h, E 61% 762.82 mmHg
mon apr 22
moderate rain
11/11°C 21 km/h, ENE 79% 763.57 mmHg
tue apr 23
broken clouds
16/10°C 20 km/h, WSW 70% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.