Corowa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Corowa in Corowa (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Corowa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Corowa.
vlag van Australië
Vliegveld: Corowa
IATA code: CWW
ICAO code: YCOR
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16509 kilometer vliegen naar Corowa in Corowa. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Corowa is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Corowa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Corowa in Corowa (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Corowa in Corowa (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Corowa, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
sky is clear
10/5°C 22 km/h, SW 72% 761.31 mmHg
sun jul 14
sky is clear
10/3°C 24 km/h, SW 65% 759.81 mmHg
mon jul 15
light rain
10/4°C 25 km/h, W 60% 756.81 mmHg
tue jul 16
light rain
8/8°C 23 km/h, W 95% 753.81 mmHg
wed jul 17
sky is clear
12/8°C 8 km/h, SW 68% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.