Corozal

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Corozal in Corozal (Belize). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Corozal. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Corozal.
vlag van Belize
Vliegveld: Corozal
IATA code: CZH
ICAO code:
Hoofdstad van Belize: Belmopan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8611 kilometer vliegen naar Corozal in Corozal. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Corozal is America/Belize en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Corozal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Corozal in Corozal (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Corozal in Corozal (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Corozal, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
scattered clouds
34/26°C 27 km/h, WNW 43% 757.56 mmHg
tue mar 5
few clouds
34/26°C 27 km/h, WNW 43% 756.81 mmHg
wed mar 6
light rain
34/26°C 27 km/h, WNW 45% 756.06 mmHg
thu mar 7
light rain
34/27°C 23 km/h, WNW 46% 756.81 mmHg
fri mar 8
light rain
35/27°C 24 km/h, WNW 44% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Belize

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Belize is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code B / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Belize te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +501 of 00501.