Corpus Christi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cuddihy Field in Corpus Christi (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Corpus Christi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Corpus Christi.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Cuddihy Field
IATA code: CUX
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8364 kilometer vliegen naar Cuddihy Field in Corpus Christi. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Corpus Christi is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cuddihy Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cuddihy Field in Corpus Christi (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cuddihy Field in Corpus Christi (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Corpus Christi, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
broken clouds
29/24°C 27 km/h, ESE 69% 760.56 mmHg
sat apr 20
light rain
28/23°C 27 km/h, ESE 67% 760.56 mmHg
sun apr 21
light rain
19/18°C 32 km/h, NNE 70% 765.82 mmHg
mon apr 22
light rain
22/19°C 22 km/h, NNE 63% 765.82 mmHg
tue apr 23
light rain
25/23°C 22 km/h, ESE 74% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.