Corrientes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Camba Punta in Corrientes (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Corrientes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Corrientes.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Camba Punta
IATA code: CNQ
ICAO code: SARC
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10792 kilometer vliegen naar Camba Punta in Corrientes. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Corrientes is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Camba Punta op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Camba Punta in Corrientes (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Camba Punta in Corrientes (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Corrientes, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 5
light rain
25/22°C 10 km/h, E 68% 765.07 mmHg
tue jun 6
sky is clear
26/19°C 17 km/h, NNE 54% 762.07 mmHg
wed jun 7
sky is clear
26/18°C 15 km/h, NNE 49% 762.07 mmHg
thu jun 8
broken clouds
24/22°C 17 km/h, N 52% 759.81 mmHg
fri jun 9
sky is clear
28/24°C 13 km/h, NNE 51% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.