Corryong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Corryong in Corryong (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Corryong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Corryong.
vlag van Australië
Vliegveld: Corryong
IATA code: CYG
ICAO code: YCRG
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16632 kilometer vliegen naar Corryong in Corryong. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Corryong is Australia/Melbourne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Corryong op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Corryong in Corryong (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Corryong in Corryong (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Corryong, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 24
overcast clouds
10/3°C 5 km/h, SSW 52% 765.07 mmHg
tue jun 25
light rain
14/4°C 9 km/h, N 50% 763.57 mmHg
wed jun 26
light rain
10/8°C 10 km/h, NW 77% 764.32 mmHg
thu jun 27
light rain
8/5°C 4 km/h, ENE 89% 766.57 mmHg
fri jun 28
few clouds
13/3°C 5 km/h, SSW 51% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.