Covilha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Covilha in Covilha (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Covilha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Covilha.
vlag van Portugal
Vliegveld: Covilha
IATA code: COV
ICAO code: LPCV
Hoofdstad van Portugal: Lisbon

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1631 kilometer vliegen naar Covilha in Covilha. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Covilha is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Covilha op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Covilha in Covilha (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Covilha in Covilha (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Covilha, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
overcast clouds
25/21°C 16 km/h, SE 42% 759.06 mmHg
wed jun 7
moderate rain
16/16°C 10 km/h, SSE 98% 758.31 mmHg
thu jun 8
heavy intensity rain
16/15°C 13 km/h, SSE 92% 757.56 mmHg
fri jun 9
light rain
19/15°C 12 km/h, SSW 61% 761.31 mmHg
sat jun 10
broken clouds
24/15°C 11 km/h, SSE 40% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Portugal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Portugal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.