Coyhaique

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ten. Vidal in Coyhaique (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coyhaique. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coyhaique.
vlag van Chili
Vliegveld: Ten. Vidal
IATA code: GXQ
ICAO code: SCCY
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13110 kilometer vliegen naar Ten. Vidal in Coyhaique. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coyhaique is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ten. Vidal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ten. Vidal in Coyhaique (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ten. Vidal in Coyhaique (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Coyhaique, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
broken clouds
13/8°C 13 km/h, W 84% 759.81 mmHg
wed dec 6
few clouds
18/9°C 12 km/h, W 56% 761.31 mmHg
thu dec 7
sky is clear
22/13°C 7 km/h, WSW 43% 762.07 mmHg
fri dec 8
light rain
20/11°C 21 km/h, W 44% 757.56 mmHg
sat dec 9
scattered clouds
14/12°C 17 km/h, WNW 50% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.