Cradock

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cradock in Cradock (Zuid-Afrika). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cradock. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cradock.
vlag van Zuid-Afrika
Vliegveld: Cradock
IATA code: CDO
ICAO code:
Hoofdstad van Zuid-Afrika: Pretoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9606 kilometer vliegen naar Cradock in Cradock. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cradock is Africa/Johannesburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cradock op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cradock in Cradock (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cradock in Cradock (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Cradock, ZA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
scattered clouds
14/12°C 29 km/h, NNW 45% 762.07 mmHg
sat jun 3
overcast clouds
17/13°C 48 km/h, WNW 32% 758.31 mmHg
sun jun 4
overcast clouds
14/11°C 31 km/h, NW 47% 760.56 mmHg
mon jun 5
sky is clear
10/9°C 18 km/h, WNW 49% 768.07 mmHg
tue jun 6
broken clouds
15/12°C 24 km/h, NW 30% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Afrika

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rand. Valutacode ZAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Afrika is 230 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Afrika te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +27 of 0027.