Crescent City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mc Namara Field in Crescent City (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Crescent City. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Crescent City.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Mc Namara Field
IATA code: CEC
ICAO code: KCEC
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8461 kilometer vliegen naar Mc Namara Field in Crescent City. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Crescent City is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mc Namara Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mc Namara Field in Crescent City (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mc Namara Field in Crescent City (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Crescent City, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
scattered clouds
18/13°C 12 km/h, WNW 77% 764.32 mmHg
fri aug 12
few clouds
17/14°C 14 km/h, NW 75% 765.07 mmHg
sat aug 13
scattered clouds
18/15°C 26 km/h, NW 71% 763.57 mmHg
sun aug 14
broken clouds
18/15°C 22 km/h, NW 73% 762.82 mmHg
mon aug 15
scattered clouds
20/16°C 34 km/h, NNW 68% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.