Cruzeiro Do Sul

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International Airport Cruzeiro Do Sul in Cruzeiro Do Sul (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cruzeiro Do Sul. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cruzeiro Do Sul.
vlag van Brazilië
Vliegveld: International Airport Cruzeiro Do Sul
IATA code: CZS
ICAO code: SBCZ
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9840 kilometer vliegen naar International Airport Cruzeiro Do Sul in Cruzeiro Do Sul. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cruzeiro Do Sul is America/Rio_Branco en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International Airport Cruzeiro Do Sul op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International Airport Cruzeiro Do Sul in Cruzeiro Do Sul (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International Airport Cruzeiro Do Sul in Cruzeiro Do Sul (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Cruzeiro do Sul, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 3
sky is clear
24/15°C 10 km/h, NNW 49% 763.57 mmHg
sun jun 4
sky is clear
25/16°C 9 km/h, N 50% 765.07 mmHg
mon jun 5
overcast clouds
19/12°C 8 km/h, ESE 80% 767.32 mmHg
tue jun 6
few clouds
22/16°C 8 km/h, N 57% 765.07 mmHg
wed jun 7
scattered clouds
25/17°C 7 km/h, N 51% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.