Cucuta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Camilo Dazo in Cucuta (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cucuta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cucuta.
vlag van Colombia
Vliegveld: Camilo Dazo
IATA code: CUC
ICAO code: SKCC
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8447 kilometer vliegen naar Camilo Dazo in Cucuta. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cucuta is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Camilo Dazo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Camilo Dazo in Cucuta (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Camilo Dazo in Cucuta (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Cúcuta, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon dec 4
light rain
34/25°C 11 km/h, ENE 33% 758.31 mmHg
tue dec 5
few clouds
35/24°C 13 km/h, NE 30% 758.31 mmHg
wed dec 6
light rain
35/24°C 15 km/h, NE 30% 757.56 mmHg
thu dec 7
light rain
35/22°C 16 km/h, NE 31% 757.56 mmHg
fri dec 8
light rain
32/23°C 14 km/h, NE 39% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.