Cuddapah

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cuddapah in Cuddapah (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cuddapah. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cuddapah.
vlag van India
Vliegveld: Cuddapah
IATA code: CDP
ICAO code: VOCP
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7652 kilometer vliegen naar Cuddapah in Cuddapah. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cuddapah is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cuddapah op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cuddapah in Cuddapah (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cuddapah in Cuddapah (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Kadapa, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
33/30°C 25 km/h, W 48% 752.31 mmHg
mon jun 24
overcast clouds
32/29°C 35 km/h, W 50% 753.06 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
34/30°C 38 km/h, W 40% 752.31 mmHg
wed jun 26
light rain
35/30°C 39 km/h, W 41% 751.56 mmHg
thu jun 27
light rain
30/26°C 34 km/h, WNW 55% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.