Cuenca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cuenca in Cuenca (Ecuador). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cuenca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cuenca.
vlag van Ecuador
Vliegveld: Cuenca
IATA code: CUE
ICAO code: SECU
Hoofdstad van Ecuador: Quito

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9838 kilometer vliegen naar Cuenca in Cuenca. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cuenca is America/Guayaquil en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cuenca op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cuenca in Cuenca (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cuenca in Cuenca (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Cuenca, EC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
light rain
20/15°C 13 km/h, ESE 59% 762.82 mmHg
fri may 24
light rain
20/14°C 12 km/h, ESE 60% 762.07 mmHg
sat may 25
light rain
15/13°C 9 km/h, ESE 89% 765.07 mmHg
sun may 26
light rain
17/13°C 10 km/h, E 82% 764.32 mmHg
mon may 27
light rain
15/11°C 9 km/h, ESE 84% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ecuador

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ecuador is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ecuador te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +593 of 00593.