Cuernavaca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van General Mariano Matamoros Airport in Cuernavaca (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cuernavaca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cuernavaca.
vlag van Mexico
Vliegveld: General Mariano Matamoros Airport
IATA code: CVJ
ICAO code: MMCB
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9264 kilometer vliegen naar General Mariano Matamoros Airport in Cuernavaca. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cuernavaca is America/Mexico_City en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van General Mariano Matamoros Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld General Mariano Matamoros Airport in Cuernavaca (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld General Mariano Matamoros Airport in Cuernavaca (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Cuernavaca, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
31/24°C 16 km/h, S 33% 759.06 mmHg
mon may 20
light rain
31/25°C 13 km/h, SSE 31% 758.31 mmHg
tue may 21
light rain
29/25°C 17 km/h, S 40% 758.31 mmHg
wed may 22
light rain
30/24°C 15 km/h, S 41% 759.06 mmHg
thu may 23
light rain
30/24°C 13 km/h, S 33% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.