Culebra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Culebra in Culebra (Puerto Rico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Culebra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Culebra.
vlag van Puerto Rico
Vliegveld: Culebra
IATA code: CPX
ICAO code: TJCP
Hoofdstad van Puerto Rico: San Juan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7061 kilometer vliegen naar Culebra in Culebra. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Culebra is America/Puerto_Rico en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Culebra op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Culebra in Culebra (Puerto Rico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Culebra in Culebra (Puerto Rico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Culebra, PR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
moderate rain
26/26°C 27 km/h, E 73% 763.57 mmHg
wed feb 28
moderate rain
26/26°C 32 km/h, ENE 74% 764.32 mmHg
thu feb 29
light rain
26/26°C 29 km/h, NE 74% 764.32 mmHg
fri mar 1
light rain
26/26°C 37 km/h, ENE 72% 765.82 mmHg
sat mar 2
light rain
25/26°C 38 km/h, ENE 74% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Puerto Rico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Puerto Rico is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Puerto Rico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-787 and 1-939 of 00+1-787 and 1-939.