Culiacan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fedl De Bachigualato in Culiacan (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Culiacan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Culiacan.
vlag van Mexico
Vliegveld: Fedl De Bachigualato
IATA code: CUL
ICAO code: MMCL
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9232 kilometer vliegen naar Fedl De Bachigualato in Culiacan. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Culiacan is America/Mazatlan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fedl De Bachigualato op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fedl De Bachigualato in Culiacan (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fedl De Bachigualato in Culiacan (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Culiacán, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
34/27°C 25 km/h, WSW 47% 757.56 mmHg
mon jun 24
light rain
36/28°C 26 km/h, WSW 43% 756.81 mmHg
tue jun 25
light rain
35/27°C 25 km/h, SW 42% 757.56 mmHg
wed jun 26
light rain
33/27°C 16 km/h, SSW 52% 758.31 mmHg
thu jun 27
light rain
31/26°C 13 km/h, SSW 57% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.