Curacao

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hato International Airport in Curacao (Curaçao). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Curacao. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Curacao.
vlag van Curaçao
Vliegveld: Hato International Airport
IATA code: CUR
ICAO code: TNCC
Hoofdstad van Curaçao: Willemstad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7834 kilometer vliegen naar Hato International Airport in Curacao. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Curacao is America/Curacao en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hato International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hato International Airport in Curacao (Curaçao). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hato International Airport in Curacao (Curaçao). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Curaçao, CW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 1
broken clouds
28/28°C 35 km/h, E 82% 758.31 mmHg
fri jun 2
moderate rain
29/28°C 30 km/h, ESE 79% 757.56 mmHg
sat jun 3
overcast clouds
28/28°C 23 km/h, ENE 74% 757.56 mmHg
sun jun 4
light rain
29/28°C 24 km/h, ENE 70% 758.31 mmHg
mon jun 5
light rain
29/28°C 27 km/h, E 80% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Curaçao

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guilder. Valutacode ANG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Curaçao is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Curaçao te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +599 of 00599.