Curitiba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bacacheri in Curitiba (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Curitiba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Curitiba.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Bacacheri
IATA code: BFH
ICAO code: SBBI
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10102 kilometer vliegen naar Bacacheri in Curitiba. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Curitiba is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bacacheri op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bacacheri in Curitiba (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bacacheri in Curitiba (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Curitiba, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
light rain
14/11°C 17 km/h, ESE 76% 766.57 mmHg
thu sep 29
light rain
12/11°C 14 km/h, SE 95% 767.32 mmHg
fri sep 30
moderate rain
12/12°C 11 km/h, ESE 97% 766.57 mmHg
sat oct 1
light rain
20/15°C 13 km/h, WSW 60% 762.82 mmHg
sun oct 2
light rain
22/14°C 13 km/h, E 50% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.