Currillo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Currillo in Currillo (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Currillo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Currillo.
vlag van Colombia
Vliegveld: Currillo
IATA code: CUI
ICAO code:
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8699 kilometer vliegen naar Currillo in Currillo. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Currillo is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Currillo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Currillo in Currillo (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Currillo in Currillo (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Currillo, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
broken clouds
26/12°C 12 km/h, WNW 45% 766.57 mmHg
mon apr 15
broken clouds
18/6°C 11 km/h, NNE 47% 769.57 mmHg
tue apr 16
scattered clouds
14/7°C 15 km/h, NE 56% 767.32 mmHg
wed apr 17
sky is clear
15/7°C 17 km/h, NE 45% 763.57 mmHg
thu apr 18
few clouds
16/8°C 15 km/h, NE 46% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.