Cuzco

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Velazco Astete in Cuzco (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cuzco. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cuzco.
vlag van Peru
Vliegveld: Velazco Astete
IATA code: CUZ
ICAO code: SPZO
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10317 kilometer vliegen naar Velazco Astete in Cuzco. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cuzco is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Velazco Astete op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Velazco Astete in Cuzco (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Velazco Astete in Cuzco (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Cusco, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
broken clouds
11/7°C 9 km/h, W 60% 768.07 mmHg
mon may 20
sky is clear
14/8°C 11 km/h, WSW 48% 762.82 mmHg
tue may 21
scattered clouds
15/8°C 9 km/h, WSW 50% 762.82 mmHg
wed may 22
scattered clouds
13/8°C 9 km/h, NNW 54% 765.07 mmHg
thu may 23
sky is clear
13/8°C 12 km/h, W 54% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.