Czestochowa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Czestochowa in Czestochowa (Polen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Czestochowa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Czestochowa.
vlag van Polen
Vliegveld: Czestochowa
IATA code: CZW
ICAO code:
Hoofdstad van Polen: Warsaw

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1003 kilometer vliegen naar Czestochowa in Czestochowa. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Czestochowa is Europe/Warsaw en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Czestochowa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Czestochowa in Czestochowa (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Czestochowa in Czestochowa (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Częstochowa, PL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
overcast clouds
24/17°C 16 km/h, SSE 37% 758.31 mmHg
sun jun 16
moderate rain
14/13°C 15 km/h, WNW 97% 759.81 mmHg
mon jun 17
broken clouds
24/19°C 10 km/h, WSW 44% 762.07 mmHg
tue jun 18
moderate rain
26/18°C 16 km/h, WSW 49% 762.82 mmHg
wed jun 19
light rain
18/13°C 24 km/h, W 96% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Polen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Zloty. Valutacode PLN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Polen is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Polen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +48 of 0048.