Da Nang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Da Nang in Da Nang (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Da Nang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Da Nang.
vlag van Vietnam
Vliegveld: Da Nang
IATA code: DAD
ICAO code: VVDN
Hoofdstad van Vietnam: Hanoi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9482 kilometer vliegen naar Da Nang in Da Nang. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Da Nang is Asia/Ho_Chi_Minh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Da Nang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Da Nang in Da Nang (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Da Nang in Da Nang (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Turan, VN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
30/29°C 15 km/h, NNE 73% 754.56 mmHg
sun jul 21
moderate rain
31/27°C 19 km/h, NNE 67% 752.31 mmHg
mon jul 22
light rain
31/28°C 17 km/h, NNE 69% 753.06 mmHg
tue jul 23
overcast clouds
29/29°C 17 km/h, SW 75% 751.56 mmHg
wed jul 24
overcast clouds
29/29°C 19 km/h, SSW 70% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vietnam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vietnam is 220 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.