Dabra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dabra in Dabra (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dabra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dabra.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Dabra
IATA code: DRH
ICAO code:
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13105 kilometer vliegen naar Dabra in Dabra. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dabra is Asia/Jayapura en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dabra op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dabra in Dabra (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dabra in Dabra (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dabra, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
37/36°C 12 km/h, SE 45% 748.56 mmHg
fri jul 19
moderate rain
38/30°C 22 km/h, WSW 42% 747.06 mmHg
sat jul 20
moderate rain
36/35°C 14 km/h, W 47% 747.81 mmHg
sun jul 21
light rain
38/34°C 12 km/h, ENE 40% 747.81 mmHg
mon jul 22
moderate rain
31/29°C 12 km/h, NW 73% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.