Daet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Naga in Daet (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Daet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Daet.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Naga
IATA code: DTE
ICAO code: RPUD
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10562 kilometer vliegen naar Naga in Daet. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Daet is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Naga op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Naga in Daet (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Naga in Daet (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Daet, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
32/26°C 8 km/h, E 61% 757.56 mmHg
mon jun 24
moderate rain
31/26°C 10 km/h, E 67% 757.56 mmHg
tue jun 25
moderate rain
30/27°C 12 km/h, E 68% 756.81 mmHg
wed jun 26
light rain
32/26°C 16 km/h, E 62% 757.56 mmHg
thu jun 27
moderate rain
28/26°C 9 km/h, E 82% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.