Daggett

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barstow-Daggett in Daggett (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Daggett. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Daggett.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Barstow-Daggett
IATA code: DAG
ICAO code: KDAG
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8875 kilometer vliegen naar Barstow-Daggett in Daggett. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Daggett is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barstow-Daggett op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barstow-Daggett in Daggett (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barstow-Daggett in Daggett (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Daggett, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
broken clouds
42/32°C 20 km/h, WSW 9% 755.31 mmHg
sat jul 13
light rain
41/31°C 32 km/h, SW 14% 757.56 mmHg
sun jul 14
heavy intensity rain
38/31°C 35 km/h, ESE 20% 759.81 mmHg
mon jul 15
sky is clear
37/30°C 34 km/h, WSW 9% 759.81 mmHg
tue jul 16
sky is clear
36/30°C 35 km/h, W 12% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.