Dakar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Léopold Sédar Senghor International Airport in Dakar (Senegal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dakar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dakar.
vlag van Senegal
Vliegveld: Léopold Sédar Senghor International Airport
IATA code: DKR
ICAO code: GOOY
Hoofdstad van Senegal: Dakar

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4618 kilometer vliegen naar Léopold Sédar Senghor International Airport in Dakar. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dakar is Africa/Dakar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Léopold Sédar Senghor International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Léopold Sédar Senghor International Airport in Dakar (Senegal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Léopold Sédar Senghor International Airport in Dakar (Senegal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dakar, SN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
26/26°C 19 km/h, WNW 83% 760.56 mmHg
fri jul 19
moderate rain
26/27°C 18 km/h, W 83% 760.56 mmHg
sat jul 20
sky is clear
27/27°C 24 km/h, WSW 82% 759.06 mmHg
sun jul 21
few clouds
27/27°C 24 km/h, WSW 77% 759.81 mmHg
mon jul 22
broken clouds
27/27°C 22 km/h, WNW 77% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Senegal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Senegal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Senegal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +221 of 00221.