Dalat

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lienkhang in Dalat (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dalat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dalat.
vlag van Vietnam
Vliegveld: Lienkhang
IATA code: DLI
ICAO code: VVDL
Hoofdstad van Vietnam: Hanoi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9878 kilometer vliegen naar Lienkhang in Dalat. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dalat is Asia/Ho_Chi_Minh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lienkhang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lienkhang in Dalat (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lienkhang in Dalat (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Dalat, VN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
18/17°C 13 km/h, W 100% 758.31 mmHg
mon jun 24
heavy intensity rain
17/17°C 11 km/h, WNW 100% 758.31 mmHg
tue jun 25
moderate rain
19/18°C 12 km/h, WNW 92% 757.56 mmHg
wed jun 26
heavy intensity rain
18/18°C 4 km/h, NW 98% 758.31 mmHg
thu jun 27
heavy intensity rain
19/17°C 5 km/h, W 95% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vietnam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vietnam is 220 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.