Dalbandin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dalbandin in Dalbandin (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dalbandin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dalbandin.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Dalbandin
IATA code: DBA
ICAO code: OPDB
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5476 kilometer vliegen naar Dalbandin in Dalbandin. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dalbandin is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dalbandin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dalbandin in Dalbandin (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dalbandin in Dalbandin (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Dalbandin, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
38/33°C 34 km/h, NNW 6% 753.81 mmHg
wed jun 7
sky is clear
39/33°C 16 km/h, NW 4% 752.31 mmHg
thu jun 8
sky is clear
41/34°C 35 km/h, NW 5% 752.31 mmHg
fri jun 9
sky is clear
40/34°C 39 km/h, NW 7% 752.31 mmHg
sat jun 10
sky is clear
39/32°C 32 km/h, NNW 10% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.