Dalian

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dalian in Dalian (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dalian. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dalian.
vlag van China
Vliegveld: Dalian
IATA code: DLC
ICAO code: ZYTL
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8176 kilometer vliegen naar Dalian in Dalian. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dalian is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dalian op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dalian in Dalian (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dalian in Dalian (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dalian, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 19
sky is clear
30/26°C 16 km/h, SE 66% 750.81 mmHg
sat jul 20
light rain
27/24°C 17 km/h, S 76% 752.31 mmHg
sun jul 21
few clouds
28/25°C 20 km/h, S 77% 753.06 mmHg
mon jul 22
moderate rain
24/23°C 17 km/h, SSW 94% 750.81 mmHg
tue jul 23
light rain
28/26°C 19 km/h, SE 77% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.