Dallas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Addison Airport in Dallas (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dallas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dallas.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Addison Airport
IATA code: ADS
ICAO code: KADS
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7925 kilometer vliegen naar Addison Airport in Dallas. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dallas is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Addison Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Addison Airport in Dallas (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Addison Airport in Dallas (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Dallas, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 22
overcast clouds
22/21°C 28 km/h, S 78% 762.82 mmHg
thu mar 23
light rain
23/23°C 28 km/h, SSW 73% 760.56 mmHg
fri mar 24
heavy intensity rain
19/19°C 28 km/h, S 79% 754.56 mmHg
sat mar 25
sky is clear
21/18°C 22 km/h, W 22% 759.81 mmHg
sun mar 26
light rain
18/18°C 17 km/h, SSE 56% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.