Damascus

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Damascus (Syrië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Damascus. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Damascus.
vlag van Syrië
Vliegveld: International
IATA code: DAM
ICAO code: OSDI
Hoofdstad van Syrië: Damascus

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3288 kilometer vliegen naar International in Damascus. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Damascus is Asia/Damascus en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Damascus (Syrië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Damascus (Syrië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Damascus, SY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
35/29°C 25 km/h, WNW 15% 754.56 mmHg
fri jul 19
sky is clear
36/28°C 33 km/h, WNW 20% 751.56 mmHg
sat jul 20
sky is clear
36/29°C 38 km/h, WNW 19% 750.06 mmHg
sun jul 21
sky is clear
35/31°C 22 km/h, WNW 21% 753.06 mmHg
mon jul 22
sky is clear
37/31°C 43 km/h, WNW 14% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Syrië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SYP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Syrië is 220 V en stekkers hebben de code C / E / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Syrië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +963 of 00963.