Dambula

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dambulu Oya Tank in Dambula (Sri Lanka). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dambula. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dambula.
vlag van Sri Lanka
Vliegveld: Dambulu Oya Tank
IATA code: DBU
ICAO code:
Hoofdstad van Sri Lanka: Colombo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8358 kilometer vliegen naar Dambulu Oya Tank in Dambula. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dambula is Asia/Colombo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dambulu Oya Tank op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dambulu Oya Tank in Dambula (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dambulu Oya Tank in Dambula (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Dambulla, LK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
overcast clouds
32/26°C 24 km/h, WSW 51% 756.81 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
33/25°C 26 km/h, WSW 48% 756.06 mmHg
thu jun 8
overcast clouds
32/25°C 27 km/h, WSW 53% 756.81 mmHg
fri jun 9
overcast clouds
32/26°C 25 km/h, SW 54% 756.06 mmHg
sat jun 10
light rain
33/25°C 25 km/h, WSW 52% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sri Lanka

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode LKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sri Lanka is 230 V en stekkers hebben de code D / G / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sri Lanka te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +94 of 0094.