Dandong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dandong in Dandong (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dandong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dandong.
vlag van China
Vliegveld: Dandong
IATA code: DDG
ICAO code: ZYDD
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8210 kilometer vliegen naar Dandong in Dandong. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dandong is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dandong op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dandong in Dandong (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dandong in Dandong (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Dandong, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
overcast clouds
5/1°C 24 km/h, NNE 24% 765.07 mmHg
wed mar 6
few clouds
4/-2°C 26 km/h, N 18% 766.57 mmHg
thu mar 7
broken clouds
4/-0°C 17 km/h, NW 20% 765.07 mmHg
fri mar 8
sky is clear
2/-3°C 31 km/h, NNW 28% 765.82 mmHg
sat mar 9
sky is clear
3/-1°C 13 km/h, N 19% 771.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.