Dangriga

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dangriga in Dangriga (Belize). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dangriga. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dangriga.
vlag van Belize
Vliegveld: Dangriga
IATA code: DGA
ICAO code:
Hoofdstad van Belize: Belmopan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8726 kilometer vliegen naar Dangriga in Dangriga. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dangriga is America/Belize en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dangriga op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dangriga in Dangriga (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dangriga in Dangriga (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Stann Creek Town, BZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
heavy intensity rain
28/27°C 30 km/h, E 83% 761.31 mmHg
sun jul 21
moderate rain
27/27°C 18 km/h, ENE 78% 760.56 mmHg
mon jul 22
moderate rain
28/28°C 28 km/h, E 85% 759.81 mmHg
tue jul 23
light rain
30/28°C 26 km/h, E 72% 762.07 mmHg
wed jul 24
light rain
30/27°C 18 km/h, E 68% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Belize

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Belize is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code B / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Belize te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +501 of 00501.