Daqing

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sartu in Daqing (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Daqing. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Daqing.
vlag van China
Vliegveld: Sartu
IATA code: DQA
ICAO code: ZYDQ
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7648 kilometer vliegen naar Sartu in Daqing. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Daqing is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sartu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sartu in Daqing (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sartu in Daqing (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Daqing, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
sky is clear
-7/-11°C 16 km/h, NNW 60% 768.82 mmHg
wed mar 6
sky is clear
-5/-10°C 17 km/h, WNW 48% 768.82 mmHg
thu mar 7
overcast clouds
-5/-8°C 16 km/h, N 64% 764.32 mmHg
fri mar 8
scattered clouds
-5/-10°C 17 km/h, NNW 50% 768.07 mmHg
sat mar 9
few clouds
-2/-5°C 13 km/h, WSW 36% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.