Dargaville

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dargaville in Dargaville (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dargaville. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dargaville.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Dargaville
IATA code: DGR
ICAO code: NZDA
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18002 kilometer vliegen naar Dargaville in Dargaville. Een vlucht duurt ongeveer 21 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dargaville is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dargaville op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dargaville in Dargaville (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dargaville in Dargaville (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Dargaville, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
light rain
19/16°C 27 km/h, WSW 62% 758.31 mmHg
wed mar 6
light rain
19/14°C 19 km/h, SW 49% 765.82 mmHg
thu mar 7
overcast clouds
20/15°C 12 km/h, WSW 54% 768.07 mmHg
fri mar 8
light rain
22/16°C 14 km/h, SSW 56% 766.57 mmHg
sat mar 9
light rain
21/15°C 16 km/h, SSW 56% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.