Darwaz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Darwaz in Darwaz (Afghanistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Darwaz. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Darwaz.
vlag van Afghanistan
Vliegveld: Darwaz
IATA code: DAZ
ICAO code: OADZ
Hoofdstad van Afghanistan: Kabul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5190 kilometer vliegen naar Darwaz in Darwaz. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Darwaz is Asia/Kabul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Darwaz op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Darwaz in Darwaz (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Darwaz in Darwaz (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Darwaz, AF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
sky is clear
19/16°C 9 km/h, WNW 26% 757.56 mmHg
sun jul 21
light rain
21/13°C 16 km/h, NNW 32% 756.06 mmHg
mon jul 22
sky is clear
21/16°C 6 km/h, NNW 37% 756.81 mmHg
tue jul 23
sky is clear
21/15°C 11 km/h, WNW 32% 756.06 mmHg
wed jul 24
sky is clear
20/16°C 9 km/h, WNW 29% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Afghanistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Afghani. Valutacode AFN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Afghanistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Afghanistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +93 of 0093.