Darwin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Darwin in Darwin (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Darwin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Darwin.
vlag van Australië
Vliegveld: Darwin
IATA code: DRW
ICAO code: YPDN
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13505 kilometer vliegen naar Darwin in Darwin. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Darwin is Australia/Darwin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Darwin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Darwin in Darwin (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Darwin in Darwin (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Darwin, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
scattered clouds
27/24°C 17 km/h, N 69% 763.57 mmHg
sat jun 3
overcast clouds
27/24°C 18 km/h, N 54% 760.56 mmHg
sun jun 4
overcast clouds
27/23°C 15 km/h, N 63% 759.81 mmHg
mon jun 5
broken clouds
29/24°C 17 km/h, N 57% 758.31 mmHg
tue jun 6
broken clouds
30/24°C 18 km/h, NNW 54% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.