Datong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Datong in Datong (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Datong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Datong.
vlag van China
Vliegveld: Datong
IATA code: DAT
ICAO code: ZBDT
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7667 kilometer vliegen naar Datong in Datong. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Datong is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Datong op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Datong in Datong (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Datong in Datong (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Datong, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
sky is clear
31/29°C 17 km/h, SSE 35% 750.06 mmHg
sun jul 21
light rain
34/26°C 33 km/h, SW 29% 750.06 mmHg
mon jul 22
light rain
34/27°C 19 km/h, W 27% 748.56 mmHg
tue jul 23
sky is clear
34/28°C 21 km/h, SSE 31% 748.56 mmHg
wed jul 24
moderate rain
31/22°C 16 km/h, ESE 40% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.