Daugavpils

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Daugavpils in Daugavpils (Letland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Daugavpils. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Daugavpils.
vlag van Letland
Vliegveld: Daugavpils
IATA code: DGP
ICAO code: EVDA
Hoofdstad van Letland: Riga

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1467 kilometer vliegen naar Daugavpils in Daugavpils. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Daugavpils is Europe/Riga en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Daugavpils op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Daugavpils in Daugavpils (Letland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Daugavpils in Daugavpils (Letland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Daugavpils, LV
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
scattered clouds
4/-1°C 17 km/h, ENE 58% 769.57 mmHg
wed mar 6
sky is clear
2/-2°C 12 km/h, ENE 39% 773.32 mmHg
thu mar 7
scattered clouds
1/-2°C 10 km/h, NNE 63% 771.82 mmHg
fri mar 8
sky is clear
3/-1°C 8 km/h, NW 59% 768.07 mmHg
sat mar 9
few clouds
3/-1°C 7 km/h, NNE 64% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Letland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lat. Valutacode LVL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Letland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Letland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +371 of 00371.