David

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Enrique Malek in David (Panama). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in David. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in David.
vlag van Panama
Vliegveld: Enrique Malek
IATA code: DAV
ICAO code: MPDA
Hoofdstad van Panama: Panama City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9081 kilometer vliegen naar Enrique Malek in David. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van David is America/Panama en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Enrique Malek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Enrique Malek in David (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Enrique Malek in David (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
David, PA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
moderate rain
29/25°C 13 km/h, SSW 71% 758.31 mmHg
fri jul 19
moderate rain
28/25°C 11 km/h, SSW 77% 759.06 mmHg
sat jul 20
moderate rain
29/25°C 15 km/h, SSW 72% 759.06 mmHg
sun jul 21
moderate rain
29/25°C 16 km/h, SSW 70% 758.31 mmHg
mon jul 22
moderate rain
29/25°C 11 km/h, S 73% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Panama

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Balboa. Valutacode PAB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Panama is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Panama te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +507 of 00507.