Dearborn

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hyatt Regency Heliport in Dearborn (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dearborn. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dearborn.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Hyatt Regency Heliport
IATA code: DEO
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6306 kilometer vliegen naar Hyatt Regency Heliport in Dearborn. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dearborn is America/Detroit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hyatt Regency Heliport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hyatt Regency Heliport in Dearborn (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hyatt Regency Heliport in Dearborn (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Dearborn, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 3
sky is clear
11/7°C 18 km/h, SSE 65% 765.07 mmHg
mon mar 4
overcast clouds
16/13°C 19 km/h, S 79% 763.57 mmHg
tue mar 5
light rain
14/7°C 17 km/h, S 90% 759.06 mmHg
wed mar 6
overcast clouds
8/4°C 25 km/h, NNE 63% 764.32 mmHg
thu mar 7
overcast clouds
7/5°C 17 km/h, NNE 35% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.