Defiance

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Memorial in Defiance (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Defiance. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Defiance.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Memorial
IATA code: DFI
ICAO code: KDFI
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6456 kilometer vliegen naar Memorial in Defiance. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Defiance is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Memorial op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Memorial in Defiance (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Memorial in Defiance (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 24, 2024 - Wed
Defiance, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 24
moderate rain
26/18°C 24 km/h, WNW 62% 763.57 mmHg
thu jul 25
sky is clear
24/16°C 15 km/h, NNE 57% 766.57 mmHg
fri jul 26
sky is clear
24/16°C 13 km/h, ENE 50% 767.32 mmHg
sat jul 27
sky is clear
27/19°C 10 km/h, E 44% 765.07 mmHg
sun jul 28
light rain
28/20°C 22 km/h, SSW 63% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.