Del Rio

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Laughlin AFB in Del Rio (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Del Rio. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Del Rio.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Laughlin AFB
IATA code: DLF
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8436 kilometer vliegen naar Laughlin AFB in Del Rio. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Del Rio is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Laughlin AFB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Laughlin AFB in Del Rio (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Laughlin AFB in Del Rio (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Del Rio, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
few clouds
34/32°C 27 km/h, SE 49% 761.31 mmHg
sun jul 21
few clouds
35/29°C 37 km/h, NE 36% 759.81 mmHg
mon jul 22
moderate rain
35/29°C 32 km/h, E 36% 759.81 mmHg
tue jul 23
moderate rain
32/28°C 27 km/h, ESE 43% 760.56 mmHg
wed jul 24
light rain
33/26°C 20 km/h, ESE 47% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.