Deline

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Deline in Deline (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Deline. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Deline.
vlag van Canada
Vliegveld: Deline
IATA code: YWJ
ICAO code: CYWJ
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6227 kilometer vliegen naar Deline in Deline. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Deline is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Deline op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Deline in Deline (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Deline in Deline (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Délı̨ne, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
overcast clouds
2/-0°C 14 km/h, NNW 76% 757.56 mmHg
mon apr 22
overcast clouds
-1/-4°C 22 km/h, NW 64% 765.82 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
-1/-4°C 19 km/h, ENE 68% 765.82 mmHg
wed apr 24
light snow
-1/-2°C 18 km/h, ENE 79% 764.32 mmHg
thu apr 25
light snow
-3/-8°C 16 km/h, ENE 55% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.